divendres, 16 de desembre del 2011

Un munt d'activitats a la parada d'Àgora Vilamajor a la fira de nadal de Sant Pere

Aquest dissabte 17 de desembre, Àgora Vilamajor tindrà la parada de la borsa d'intercanvi a la fireta de Nadal de Sant Pere.

Porteu la robeta dels vostres nens i nenes que s’ha quedat petita, les joguines que ja no fan servir, objectes que ja no utilitzeu... i emporteu-vos les coses que portin els vostres veïns i veïnes.


A les 11:30 hores, a la mateixa parada de l’Àgora Vilamajor, hi haurà també tallers de democràcia directa per a petits i grans demòcrates. En aquests tallers aprendrem a pendre decisions en grup de forma consensuada i què tothom en surti satisfet.

Poder treure solucions consensuades de forma horitzontal pot ser una eina molt útil a la feina, amb els veïns o amb la familia.

La qüestió a solucionar al taller serà:

Quines mesures prendries al poble per fer el millor ús possible de les coses. Donat la limitació de recursos, donat la quantitat de coses que no es fan servir i que d’altres nens i grans farien servir.

Quines solucions podem trobar entre tots?




També es passaran dibuixos animats en educació en valors de tot el món i durant tot el dia per a nens i nenes de totes les edats. Es regalaran cds perquè us els emporteu a casa i els pogueu gaudir totes les vegades que volgueu.

També es muntarà un taller infantil de pintura perquè els nens i nenes dibuixin a una pancarta gegant el que seria una assamblea.

Convideu a tots els vostres amics i amigues, familiars, veïns i veïnes a venir i a participar com millor els hi sembli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada