dissabte, 10 de desembre del 2011

Com fer assemblees? dinàmiques,trucs i tècniques.

Les assemblees són una eina molt útil per arribar a consensos que satisfacin les necessitats de quasi tots, per enriquir-nos i trobar les millors solucions a problemes complexos aprofitant les diferents i múltiples capacitats de gent molt diversa. Però perquè siguin una eina útil cal pràctica i tècnica.

El gran capital, fa temps que domina l'art de les assamblees i com treure'n el màxim profit. Un exemple d'això es la cinquena disciplina ( resum en castellà ) desembolupada per Peter Senge.

No obstant la gent del carrer, els treballadors, els veïns, les families no gaudeixen d'aquests coneixements i per tant perden l'oportunitat d'aprofitar-ne tots els seus beneficis a la seva vida quotidiana.

Al seguent video Fernando Cardoso ens explica dinàmiques per treure'n el màxim profit del treball mitjançant assamblees:






En aquest article s'exposen els passos necessaris per resoldre els problemes que poden aparèixer a una organització horitzontal. A l'article se'ns explica com anar més enllà del relativisme moral que convida a no ficar-se als assumptes dels demés i passar a intentar compendre tant els assumptes dels demés com els propis.

Estem preparats per un futur realment igualitari, solidari i empàtic a nivell mundial? Si no ho estàs, posa't a la feina.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada