dijous, 3 de maig del 2012

Vine al pròxim ple convocat de forma extraordinària per l'equip de govern amb la intenció de bordejar la legalitat i conservar l'augment de les indemnitzacions. El proper divendres 11-M a les 14:00 h

Els regidors de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor han sigut convocats aquesta setmana a un ple extraordinari que tindrà lloc el dia 11 de maig a les 14:00 h.

La convocatòria es fa per a aprovar el nou règim de retribucions dels membres de la corporació ja que des de la seva entrada al govern estaven cobrant de manera il·legal/irregular, segons les informacions presentades a l'ultim ple per un grup de la oposició.

La proposta de la sra. Berdala i els seus amics per a regularitzar les indemnitzacions que fins a dia d'avui estan cobrant de manera il.legal és pujar a més del doble, 425 euros, l'assistència a una junta de govern per a les que es cobrava, fins ara, 209 euros i que es realitzen de manera quinzenal. Es a dir, un total de 950 euros cada mes, xifra que iguala l'actual règim de retribucions il.legal. Sembla que aquesta és la xifra que s'ha de cobrar sigui com sigui.
Segons les informacions que donen els partits de l'oposició, les juntes de govern de l'any passat van tenir una duració mitja de 4 hores i 25 minuts, el que significaria que el poble paga a 100 euros per la hora la feina dels regidors de l'equip de govern sense dedicació; tot un escàndol.

A part d'això, dues persones més formaran part de la plantilla de l'ajuntament amb 12 hores de dedicació setmanal i un sou de 11.500 euros l'any. Un serà en Pep Guardi ( CiU ) regidor de cultura i urbanisme, i l'altre Felipe Garrido ( PP ) regidor d'esports i joventut, que cobrarà 1000 euros al mes per 2 hores diàries treballant a aquesta regidoria.

Amb tot això sembla que l'equip de govern entén que estava fent les coses malament i de forma il.legal, però no queda clar què faran amb totes les indemnitzacions cobrades irregularment fins a dia d'avui. Les haurien de tornar ¿no?, encara que sembla que allò que volen és cobrar sí o sí els prop de 1.000 euros/mes presumptament pactats en la formació de l'equip de govern.

Recordem que al primer ple de l'ajuntament de la nova legislatura els regidors de l'equip de govern es van augmentar el sou un 50%.

Més informació al Blog de PUSA: Aquí
A la pàgina de SI sobre el cobrament irregular dels regidors: Aquí i aquí.

Per tot això et convidem a assistir al ple extraordinari convocat expressament per aprovar aquests xanxullos i aplaudir com cal la iniciativa presa per la senyora Berdala i els seus amics.

5 comentaris:

  1. Algú em pot confirmar, segons es rumoreja, si tota aquesta situació és conseqüencia també de la negociació del pacte de govern del regidor del PP -Sr. Garrido- amb CiU per entrar o bé continuar (tant me fa, el fet exacrable és el mateix) a canvi d'aquesda remuneració encoverta??
    Si fora així, parlem clar ja d'una volta per totes !!!

    gabi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això sembla. El senyor Garrido (PP) ara pot estar content, perquè per fer la feinassa de la regidoria d'esports de Sant Antoni té un contracte de 2 hores diàries per treballar en aquesta regidoria.

      Elimina
  2. Noticia a L'AraVAlles.cat:

    http://www.aravalles.cat/noticia/85285/sant-antoni-regula-les-retribucions-titllades-dillegals-per-si

    Àgora de Vilamajor denuncia que l’equip de Govern vol lucrar-se amb els seus càrrecs

    L’alcadessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, ha deixat clar en el ple convocat divendres a les 14 hores, que no es tornaran les retribucions cobrades fins al moment, les que SI va denunciar que eren il·legals, i que per tant, els regidors no podien cobrar-les. A més s’ha regularitzat el cobrament d’indeminitzacions.

    ResponElimina
  3. Mª Lluisa Berdala: Jo no em considero política, però crec fermament en la política municipal, com a política de proximitat. Sentia fa uns dies en Jordi Turull, que deia “ he arribat a la política amb ganes de voler fer i no per voler ser”. D’una cosa n’estic segura, serà el meu objectiu, el meu repte, buscar la proximitat amb tots els vilamajorins i les vilamajorines, tots els col·lectius, totes les entitats, escoltant les seves necessitats, propostes i inquietuds, dialogant, i buscant solucions a aquells problemes que es plantegin.

    Aquest projecte, que de la mà de Convergència i Unió us presentaré properament, serà un projecte: continuista, realista, integrador, transparent i transversal que posarà l’accent en l’atenció a les persones, el civisme, la seguretat, l’habitatge, la cultura, els barris, el medi ambient i la participació entre d’altres.

    Fuente: http://eleccionsvilamajor.foroactivo.com/t63-missatge-m-lluisa-berdala

    ResponElimina
  4. Crec sincerament que l'unic projecte que te la senyora M.Lluisa Berdala es el de lucrament personal, tan economic (aixo ja ha quedat evident) com politic. Malauradament per ella, com politic a quedat molt per sota de les espectatives del poble, que com poble intel.ligent no tornara a dipositar la seva confiança en aquesta persona.

    ResponElimina