dilluns, 30 d’abril del 2012

Aquest 1er de maig, mobilitza't!

Després de la reforma laboral del PP i de les retallades en serveis bàsics com Educació i Sanitat, promogudes pels governs de CiU i PP, els treballadors i treballadores ens veiem cada dia privats de més drets.

De la mateixa manera que els nostres avis i àvies varen lluitar en el seu moment per aconseguir tots els drets com a treballadorxs i ciutadanxs que teniem fins fa ben poc, ara ens toca a nosaltres prendre el relleu de la lluita: joves, grans, aturats, treballadorxs, estudiants, jubilades...

Aquest 1er de Maig sortim al carrer, perquè els nostres drets no es negocien, diguem prou a la dictadura de la banca, a la reforma laboral i les retallades, continuem lluitant perquè juntxs ho podem tot!

El dia del treballador és la nostra jornada reivindicativa per excel·lència, encara que els sindicats majoritaris i d'altres actors socials hagin acabat convertint-la en una festivitat buida i encara que des del govern es vulgui difondre la por per així desmobilitzar la gent. Surt al carrer i suma't a les movilitzacions que hi ha convocades:

Des de la Coordinadora Laboral i de Suport Mutu del 15M es convoca manifestació per un 1er de Maig anticapitalista, a les 17:30h a Pl. Universitat (Bcn). Contra el pacte social continuem lluitant, perquè els nostres drets no es negocien!


Al matí també hi ha manifestacions convocades pels sindicats (per ordre cronològic):

- A les 10:00h. al parc de les 3 Xemeneies (Av. Paral·lel amb ptge. La Canadenca), convocatòria de la CNT.

- A les 11:00h. a Via Laietana / metro Jaume I, convocatòria del sindicat CGT.

- A les 11:30h. a Ronda Sant Pere amb Pl. de la Catedral, convocatòria conjunta de CCOO - UGT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada