diumenge, 29 de setembre del 2013

Primer menjador popular i solidari de Llinars del Vallès

El passat diumenge 9 de juny de 2013 es va celebrar el primer menjador popular i solidari de Llinars del Vallès. Es van servir més de 160 àpats, els assistents vàren gaudiir de diverses actuacions, des de cantautors fins a balarines de Bollywood, i també els nens i nenes van participar a diversos tallers, com de ball o pintura.


Més de 160 àpats servits al menjador popular i solidari de Llinars.



Tallers per nens i nenes al menjador popular de Llinars.

El primer menjador popular i solidari de Llinars del Vallès, el començament d'un futur servei de menjador popular


Amb aquest menjador es vol promoure la solidaritat entre els ciutadans i ciutadanes, ajudant a les persones a suportar millor la crisi, aportant el seu temps i posant-lo al servei dels demés. Motivar una acció col·lectiva que faci possible, cadascú amb els recursos de que disposi, posar en marxa aquest menjador solidari i popular.


El menjador popular de Llinars vol ser un més dels serveis que ofereix el poble.
Els veïns i veïnes volem que aquest sigui un servei d'ajuda mútua, de relacions entre iguals.



Perquè la Solidaritat de qui dóna, i la dignitat de qui rep, són les nostres millors armes contra aquesta estafa anomenada crisi.


No us perdeu el vídeo amb les millors imatges de la jornada:




Tú també pots col·laborar al menjador popular


Si ets músic, clown, mag, artista... i vols participar, posa't en contacte amb nosaltres per animar el proper menjador popular, escriu a agoravilamajor@gmail.com.

També pots col·laborar fent donacions d'aliments, posa't en contacte amb: agoravilamajor@gmail.com i t'explicarem com fer-ho.


Moltes gràcies a tots els veïns i veïnes que van col.laborar, a tots els artistes, cantants, ballarins,... que van sapiguer pujar els ànims a qui més ho necessita i envoltar-nos a tots de màgia, a la Fundació Nova Miranda, La Teranyina Solidària, l'Associació d'Equatorians, i Envasos del Vallès, per les seves imprescindibles aportacions. Ens veiem a la propera!


Tots per tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada