divendres, 13 de setembre del 2013

3er Cinema a la Fresca amb Animals de Sant Antoni de Vilamajor :: Una nit plena de sorpreses

El 3er cinema a la fresca amb animals de l'Associació Vilanimal i Àgora Vilamajor, ha estat molt més que un cinema, hem tingut pica-pica vegà, exposició d'art i objectes reciclats, hem après què és ser vegà, hem conegut iniciatives per la transició i socials de la zona, hem gaudit i hem après amb les pel·lícules del cinema... tot això amb el fil conductor "El futur de la humanitat, un present en transició per un futur millor", títol de la edició del cinema d'enguany.

El públic expectant a la presentació del 3er Cinema a la Fresca amb Animals de Sant Antoni de Vilamajor.

Àgora Vilamajor i Vilanimal van preparar amb molt d'entusiasme aquesta 3a edició del cinema a la fresca amb animals que va superar les expectatives de tothom.

Els peluts, els protagonistes del 3er Cinema a la Fresca amb animals de Sant Antoni de Vilamajor.

El porxo de Can Sauleda es va omplir d'art, cultura, especialitats culinàries veganes, de solidaritat i sobretot de peluts, els protagonistes d'aquest esdeveniment. Després d'un deliciós i generós pica-pica vegà i d'una mostra d'art i inicitives solidàries i per la transició de la zona, les assistents van poder gaudir de dues pel·lícules què convidàven a prendre mesures ara, per un futur sostenible on hi capiguem totes. Primer es va projectar el curt "El hombre que plantaba árboles" i seguidament el documental "Stop! Rodando el Cambio".

Un pica-pica vegà deliciós, que no es va voler perdre ningú.

Sorprenents objectes i peces d'art fets de materials reciclats.

Moltes gràcies a totes i tots els col·laboradors i assistents per aconseguir que el 3er cinema a la fresca amb animals de Sant Antoni de Vilamajor fos una nit plena d'emocions i descobriments:

Dolo Navas (reciclatge)
Mario Navarrete (reciclatge)
Marta, Christian i Familia (pica-pica vegà)
Tot d'una sense Gluten Vegana (pica-pica vegà)
Vegalia Mataró (pica-pica vegà)
Libera! (rifa solidària)
Rodando el Cambio (documental)
Tots x Tots (iniciativa solidària)


Grans, petits, peluts i pelats gaudeixen de les pel·lícules de l'edició d'enguany del Cinema a la Fresca amb Animals a Sant Antoni de Vilamajor.


Ens veiem a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada