dimarts, 3 de setembre del 2013

3er Cinema a la Fresca amb Animals de Sant Antoni de Vilamajor. Vine amb el teu pelut al cinema!

Aquest divendres a la tarda no feu plans que no siguin els d'assistir amb familiars i amics al III Cinema a la Fresca amb Animals de Sant Antoni de Vilamajor.

La veritat és que a més de les dues peces que no deixen indiferent absolutament a ningú, el hombre que plantaba árboles i Stop! Rodando el cambio, tindrem un munt d'activitats enmarcades dins de la temàtica d'aquesta tercera edició "el futur de l'humanitat".












Un munt d'emprenedors que no busquen oportunitats de negoci sino oportunitats per a l'humanitat ens mostraran els seus projectes. Diversos restaurants vegans ens prepararan degustacions per llepar-se els dits al pica pica vegà, una metgessa resoldrà els nostres dubtes sobre el vegetarianisme i veganisme, la nostra companya que fa els tallers de reciclatge a la Rectoria de Sant Pere ens mostrarà la capacitat sense límits del reciclatge per a decoració i ús domèstic, els projectes del menjador social popular, les activitats de Vilanimal, la borsa d'intercanvi de Vilamajor, el grup de consum i moltíssimes sorpreses més.

Per això no falteu aquest divendres 6 a les 8 del vespre al cinema amb animals que organitzem, amb moltíssim carinyo, Àgora Vilamajor i l'associació Vilanimal.

Vine amb el teu pelut al III Cinema amb Animals de Sant Antoni de Vilamajor.

Per veure el que et vas perdre a les anteriors edicions del cinema a la fresca amb animals, un esdeveniment on aprendre, experimentar i emocionar-te, mira els resums de 1era edició i de la 2ona edició.

No et perdis la de divendres!


El tema d'aquesta tercera edició és "el futur de l'humanitat"


El hombre que plantaba árboles i Stop! Rodando el cambio.

Ha arribat l'espècie humana al seu límit evolutiu i està condemnada al col.lapse? o podem aspirar a una societat millor?

Ho esbrinarem aquest divendres.

quin futur ens espera com a societat i com espècie?

El Cinema amb Animals de Sant Antoni és al porxo de Can Sauleda, a Sant Antoni de Vilamajor. Mira el mapa per saber arribar:


Mostra Baix Montseny cap a la transició, llocs d'interès en un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada