dimarts, 10 de gener del 2012

Miren Etxezarreta a la festa major d'hivern 2012 de Sant Antoni de Vilamajor

Tot i les traves que l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha posat per a que la catedràtica Miren Etxezarreta pogués realitzar la seva conferencia, finalment l’esdeveniment es portarà a terme a la Rectoria de Sant Julià d’Alfou (Sant Antoni de Vilamajor) el 18 de gener a les 20:00, seguint amb el cicle de Debats Alternatius del Baix Montseny organitzat per diverses entitats i assemblees d'indignats i indignades de la zona, entre elles Àgora Vilamajor i l'Associació Vilanimal.

Aquest acte s'emmarca dins les activitats de la Festa Major d'hivern de Sant Antoni de Vilamajor, i suposarà, a més, el primer esdeveniment que es celebra a la Rectoria d'Alfou després de la seva inauguració.

Miren Etxezarreta, catedràtica en Economia aplicada per la UAB i doctora per la London School of Economics, ha escrit 12 llibres com autora única i ha estat conferenciant convidada a universitats de tot el món.  Sempre s’ha caracteritzat per mirar la realitat tal i com és i no com la maquillen.

A la xerrada que oferirà el 18 de gener a la Rectoria d'Alfou provarà de posar llum sobre com afecta el deute a les economies familiars, locals i als serveis públics. Hi ha camí de tornada? Quin?





Per a què conegueu millor a la nostre convidada:

Miren Etxezarreta advertia el 1989 al govern en un article a El País que el model de política econòmica aplicat per Solchaga imitant el model neoliberal d'EUA i Anglaterra era un error i que s'havia que seguir el model d'economia productiva Alemany. No li van fer cas i ara ho estem pagant. Aquest divendres 18 de gener Miren Etxezarreta vindrà al poble per explicar-nos què fer a l'actual cojuntura econòmica.

Miren Etxezarreta desmontaba mites sobre les pensions en una entrevista al diari Público.

Jordi Évole entrevista de Miren Etxezarreta al programa Salvados de la Sexta:



Arribar a la Rectoria d'Alfou des de Cardedeu, Llinars i Sant Antoni es molt fàcil. Seguiu el mapa:




Ver mapa más grande

Església i Rectoria de Sant Julià d'Alfou,

Organitzen: Àgora Vilamajor, Amics del MALL, Assemblea Popular d'Hostalric i rodalies, Banc del temps de Cardedeu, Cardedeu x un món millor, Cardedeu Vital, Indignats de Cardedeu, Indignats de Llinars, La Coordinadora de LLinars, Plataforma Stop Kàrting de LLinars i l'Associació Vilanimal.





Podeu apuntar-vos a l'esdeveniment pel facebook i convidar a les vostres amistats.

Que ho gaudiu molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada