dilluns, 16 de gener del 2012

Video de l'anterior xerrada dels debats del Baix Montseny: Arcadi Oliveres

El passat 24 de novembre es va inaugurar el cicle de debats alternatius promogut per diverses entitats i assemblees d'indignats del Baix Montseny, amb una xerrada del prestigiós economista Arcadi Oliveres a Llinars del Vallès. Aquest cicle de conferències té l'objetiu de crear debat al voltant de diversos temes que preocupen a la ciutadania i comprometen el nostre futur.

Si no vareu poder assistir-hi, podeu veure la llista de reproducció que hi ha disponible a Youtube amb la xerrada d'Arcadi Oliveres completa.


Seguint amb aquest cicle, el proper dimecres 18 de gener la catedràtica emèrita en Economia aplicada Miren Etxezarreta farà una xerrada a la Rectoria d'Alfou en la que posarà llum sobre com el deute afecta les llars i els serveis públics.

Per anar fent boca, aquí teniu un fragment de la xerrada d'Arcadi Oliveres a Llinars, on respon les preguntes dels assistents i al contrari que el regidor de comerç de Sant Antoni, defensa la compra conjunta i de veïns i veïnes directament a pagès i a ramader i de proximitat:




Si voleu aprendre més sobre el deute i les seves veritables conseqüències no us perdeu la xerrada de Miren Etxezarreta el proper dimecres 18 de febrer a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada