dimarts, 31 de gener del 2012

Acta Àgora Vilamajor del 25 de gener

1. Valoració de la xerrada de Miren Etxezarreta a la Rectoria d'Alfou el 18 de gener.
2. Preparació de l'assistència al ple del 26 de gener.
3. Preparació i difusió de la manifestació del 28E contra la dictadura del capital.
4. Adhesió d'Àgora Vilamajor a la plataforma Dempeus per la Sanitat Pública.
5. Retorn de les fulloles utilitzades per fer difusió de la xerrada de Miren Etxezarreta.
6. Confirmació de la data de la propera reunió de debats alternatius del Baix Montseny.


1. Valoració de la xerrada de Miren Etxezarreta a la Rectoria d'Alfou.
Els assistents a l'assemblea fan en general una valoració positiva de la xerrada. Com a punt negatiu es considera que no hi hagués un moderador per administrar els torns de paraula.


2. Preparació de l'assistència al ple del 26 de gener.
Per falta de temps i per no esgotar el tema, es decideix no tornar a convocar concentració a la porta de l'ajuntament, tan sols instar a què els veïns i veïnes assisteixin al ple, per això es decideix fer difusió a través de xarxes socials i llista de correu.
Es decideix grabar el ple en video per fer-ne després difusió.
Es decideix que alguns dels veïns i veïnes assistents facin preguntes de diversos temes al final del ple. Les preguntes que es decideix fer i què es reparteixen entre els assistents de l'assemblea per fer al proper ple són:

- Quines mesures s'estan portant a terme en relació a les més de 500 signatures de veïns i veïnes del poble en contra de la pujada de sous de més del 50% de l'equip de govern?
- Quines mesures s'estan portant a terme en relació a la moció aprovada al ple del 29 de setembre, relativa a declarar Sant Antoni de Vilamajor en contra de les retallades en sanitat?
- Estan adjudicades les places de personal administratiu i auxiliar de la biblioteca pública encara en construcció?
- Per què a les entitats els hi resulta tant difícil reservar un espai i no se'ls informa si a les dates sol·licitades ja està reservat?
- Per què l'equip de govern es refereix de manera despectiva als veïns i veïnes durant els plens, quan en realitat és l'Ajuntament que ha de servir a la ciutadania i no al revés?


3. Preparació de la manifestació del 28 G.
Es comunica que les assemblees de Cardedeu i Llinars del Vallès han quedat per agafar el mateix tren per baixar a Barcelona i anar a la manifestació.
Es decideix adherir-se a l'esdeveniment creat a Facebook i convidar les amistats.
Es decideix convidar les entitats del poble a adherir-se al Fòrum Social Català i a la manifestació contra les retallades i la dictadura del capital.
Es decideix enviar a la llista de correu la convocatòria.

4. Adhesió d'Àgora Vilamajor a la plataforma Dempeus per la Sanitat Pública.
Es decideix adherir a Àgora Vilamajor a Dempeus per la Sanitat pública i denunciar per via penal els atemptats que s'estan perpetrant en contra de la Sanitat Catalana.
Es decideix convidar les entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor a adherir-se a aquesta iniciativa.

5. Es decideix que al dia següent es quedarà amb la persona que va prestar les fulloles per retornar-se-les després del ple, informant que algunes han estat robades i oferir-nos a restituir-les.

6. Es confirma que la propera reunió de debats alternatius del Baix Montseny es portarà a terme el proper divendres 3 de febrer a les 19:00h. a la Masoveria de Llinars del Vallès, per tal d'organitzar les xerrades d'Antonio Turiel (1 de març a Llinars) i de Joan Subirats (29 de febrer a Cardedeu). D'Àgora Vilamajor hi podran assistir 3 membres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada