dilluns, 23 de gener del 2012

Si no vas poder assistir a la xerrada de Miren Etxezarreta no et perdis els videos... ni la próxima xerrada!

Per aquells que no varen poder assistir a la xerrada de Miren Etxezarreta del passat 18 de gener a la Rectoria d'Alfou, s'ha preparat aquesta llista de reproducció amb alguns videos enregistrats durant la conferència.

El títol de la xerrada era "del deute a les retallades", i per poder entendre millor el tema es va fer un exhaustiu repàs als processos macroeconòmics a nivell mundial des de finals dels anys setanta.

Miren Etxezarreta va parlar del paper de l’Estat com a mecanisme reproductor dels tics de la societat en la qual està immers i com les polítiques que impulsa tenen l’objectiu fonamental de mantenir els interessos del gran capital i no pas els dels ciutadans





Va parlar sobre les respostes de l'Estat Espanyol a la crisi econòmica actual i quin paper hi juaga la UE en les decisions que prenen els estats membre.


Les explicacions de Miren Etxezarreta van servir per entendre el context econòmic actual i quin és el camí del deute a les retallades. Els assistents a la xerrada varen poder gaudir d'un debat distès i enriquidor, i en general la jornada no va decebre a ningú.

Si us vàreu perdre la xerrada teniu l'oportunitat d'assistir el 29 de febrer a la xerrada de Joan Subirats (professor de Ciència Política a la UAB) a Cardedeu i l'1 de març a la d'Antonio Turiel (físic i investigador al CSIC) a Llinars del Vallès, que ens paralarà de la crisis energètica i què podem fer al respecte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada