divendres, 18 de novembre del 2011

Què es pot fer per trencar l'hegemonia ppsoeciu?

Seguint amb la campanya pro-democràcia, volem informar a tothom sobre el significat dels diferents vots que emetem. És molt important tenir aquesta informació si es vol acabar amb l'hegemonia dels partits majoritaris, per això us presentem alguns materials molt aclaridors sobre els efectes dels vots que s'emeten.

Aquest cartell presenta les diferents alternatives de cada vot, explicant els seus efectes. Podeu veure quina és la diferència entre el vot en blanc i el vot nul, un dubte molt extès que és important aclarir, ja que amb el vot en blanc s'afavoreix als partits majoritaris i és contraproduent si el que volem és acabar amb la seva hegemonia.
 




Aquest video també explica de manera molt clara el que significa cada vot: ppsoeciu, en blanc, nul i partits minoritaris. També fa una invitació a acabar amb l'hegemonia ppsoeciu.

No deixeu de mirar-lo i difondre'l!



Finalment, un altre video que explica l'origen de la nostra falsa democràcia. Per entendre el present, mirem el passat.




Què us ha semblat? Heu aclarit els vostres dubtes?

3 comentaris:

  1. Però si el sistema està viciat des del principi! Votar significa donar el teu vist-i-plau al sistema actual, a la falsa democràcia.
    Votar a partits minoritaris no serveix de res, e

    ResponElimina
  2. Sí, es clar.
    L'altre opció es l'abstenció activa: rebutjar ser representat i practicar la política personalment i cada dia.

    ResponElimina
  3. Si tothom votes partits minoritaris (ja que els grans partits han deixat de banda a la ciutadania), deixarien de ser partits petits i minoritaris. Podrien fer política i potser ho farien be... o no. Potser serien igual d'inútils per al poble.

    Però no ho sabrem si no tenen la oportunitat.

    Es a dir, que si uns no serveixen i no ho fan be, proven uns altres.

    ResponElimina