divendres, 18 de novembre del 2011

Acta de l'Àgora Vilamajor del 16 de Novembre

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.
2. Difusió: Xerrada d'Arcadi Oliveres.
3. Difusió: Manifestació i assistencia al ple.
4. Divulgació: Campanya pro-democracia per al circ electoral del 20N
5. Usdefruit: Borsa d'intercanvi a la fira de nadal de Sant Pere de Vilamajor

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.

  • Signatures demanant la rectificació de sous: El veí responsable ha entregat el document exposo i demano juntament amb les 501 signatures demanant una rectificació de la pujada de sous a l'ajuntament.
  • Pregutnes al ple: La veïna responsable ha dit que els representants polítics no han respost encara a la petició de traslladar les preguntes dels veïns i veïnes al ple, i que els trucarà personalment per telèfon.
  • Falca a la Radio: La veïna responsable ha dit que ja es pot escoltar a radio vilmajor la falca anunciant la xerrada d'Arcadi Oliveres. El divendres gravarà una nova falca per difondre la parada de la borsa d'intercanvi a la fira de nadal de Sant Pere de Vilamajor.
Projectes en curs per a participar: Accedir


2. Difusió: Xerrada d'Arcadi Oliveres.

S'acorda quedar dissabte a les 11:00 del matí a la fonda per anar a distribuir per les botigues i bars del poble el cartell de la xerrada d'Arcadi Oliveres organitzat per Àgora Vilamajor, vilanimals i indingats i associacions dels pobles veïns. Tots els veïns i veïnes es fan responsables
Del comunicat de prensa s'encarregen a Llinars
Una veïna es fa responsable de la comunicació per internet.
S'enviarà el cartell a Vilanimals perque també en façi difusió i a l'ajuntament de Sant Pere, que també s'ha ofert a fer-ne difusió.
  
3. Difusió: Manifestació i assistencia al ple.

Es convocarà a tots els veïns a assistir al ple del proper dijous 24 de novembre a les 20:00, es posarà de manifest les 501 signatures entregades, els partits de l'oposició faran a l'alcaldesa les preguntes que aquesta no deixa fer als veïns, i finalitzat el ple s'anirà a la xerrada d'Arcadi Oliveres
Es farà difusió pel poble. Tots els veïns es fan responsables.
Es farà difusió per internet. Una veïna es fa responsable.

4. Campanya pro-democracia per al circ electoral del 20N

 Es fa difusió pel poble de les diferents opcions de vot que es permeten a aquestes eleccions i el que s'ignifiquen. Tots els veïns i veïnes es fan responsables.


5. Usdefruit: Borsa d'intercanvi a la fira de nadal de Sant Pere de Vilamajor

Una veïna es responsavilitzarà d'apuntar la borsa d'intercanvi de l'Àgora a la fira de nadal i a demanar tot el que necessitarem.
Un veí es responsavilitza de parlar amb el fou per poder utilitzar la rectoria de magatzem.
Una veïna es posarà en contacte amb els veïns que tenien que enviar més coses a la borsa.
Una veïna farà el poster convidant als veïns a portar els jugets i roba de l'any passat i a agafar-ne de diferents. Aquest poster el difondrà l'ajuntament de Sant Pere per les escoles de Sant Pere i l'AMPA per informar a tots els pares.
La regidora de benestar social de Sant Pere ens informa de que no serà possible fer un carnet especial per a la gent més necessitada del municipi per tal de que agafin el que vulguin de la borsa sense deixar res. 
S'acorda que al google doc on surt tots els materials disponibles, a una fulla haurien d'apareixer els objectes deixats i els agafats, i en un altre els objectes que estàn disponibles per ser agafats en cada moment.


6. Divulgació: Fer un programa a radio Vilamajor.

A més de fer cunyes difonent les activitats i campanyes de l'Àgora, es contempla la possibilitat de fer un programa de radio. Els veïns i veïnes s'han de fer responsables de les diferents versions. Els veïns i veïnes han d'escollir les cançons a posar al programa.
Es farà un programa especial retransmitint la xerrada d'Arcadi Oliveres en diferit i una entrevista.

 






.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada