dimecres, 23 de novembre del 2011

Àgora Vilamajor us convida aquest dijous 24 ...

Aquest dijous 24 de novembre hem preparat una jornada amb activitats que no us podeu perdre!

A les 20:00h ens concentrem a la porta de l'Ajuntament i assistim al ple municipal per exigir la rectificació de la pujada de sous de més del 50% de l'equip de govern.

La senyora Berdala ha dit en diverses intervencions que els veïns i veïnes esperin a veure els resultats abans d’exigir que es rectifiqui l’augment de les retribucions de l’equip de govern, però com més temps passa, els veïns i veïnes trobem que la rectificació és cada cop més necessària. I es que motius hi sobren per estar indignats: falten diners per equipar la nova biblioteca recentment construida, ens pujen les taxes de recollida d'escombreries per compensar la falta de diners a les arques municipals... 
Com poden dir que aquesta pujada de sous està justificada? 

Convidem a tothom a assistir al ple, les polítiques municipals ens afecten a tots i totes i tenim dret a participar.
Reclama democràcia, exigeix democràcia, parctica la democràcia!
Després del ple, anem tots a Llinars del Vallès!
Àgora Vilamajor junt amb les assemblees d'indignats i indignades de Llinars, Cardedeu i Hostalric i d'altres entitats, organitzem una xerrada de l'economista Arcadi Oliveres al Casal Parroquial de Llinars a les 22:00h.
Si vols saber qui s'amaga darrera de la crisi i com t'hi pots defensar, no et perdis aquesta oportunitat!Podeu descarregar-vos el cartell de la xerrada per fer-ne difusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada