diumenge, 20 de novembre del 2011

La banca sempre guanya, felicitats especuladors! condolències poble.

Independentment dels resultats de les eleccions d'avui, tots sabem qui és el veritable guanyador: la banca.

Per això hi ha qui s'ha confós i ha anat a votar directament al banc:




A Itàlia i a Grècia, la banca internacional, a través del seu lobby el Banc Central Europeu han posat els seus tècnics a governar tots 2 països per assegurar el màxim de beneficis i el sotmetiment total del poble als seus interessos.

A Espanya a partir del 20N es prendrà el mateix camí.

A Itàlia l'agent o tecnòcrata posat pels bancs al poder, Mario Monti, va ser assessor de Goldman Sachs, mentre que el tecnòcrata posat a Grècia, Papademos, va ser vicepresident del BCE. Resulta com a mínim curiós que s'ocupin de solucionar els problemes els mateixos que els varen crear.

Alemanya ja ha deixat veure el seu candidat pel cas espanyol, Merkel ha dit a Rajoy qui vol com a Ministre d'Economia: González Páramo. Amb un perfil similar als tecnòcrates grec i italià, també ha format part del Comitè Executiu del BCE.

Tant Monti com Papademos són membres oficials de la Trilateral, i Monti és a més membre oficial del Club Bilderberg.

El 1970, Zbigniew Brzezinski, Primer President i Cofundador de la Trilateral, així como membre Bilderberg va publicar sobre l'Era de la Tecnocrècia:
“Gradualment anirà apareixent una societat més controlada i dirigida. Aquest tipus de societat estarà dominada per una èlit que reclamarà el poder polític al·legant un coneixement i experiència tècnica i científica superior. Al no ser obstaculitzats pels valors tradicionals liberals dels que aquesta èlit mancarà, no dubtaran en aconseguir les seves finalitats polítiques usant les últimes tècniques d'influència en l'opinió pública així com mantenint la societat sota extrem control i vigilància.”(Between the Two Ages)


A aquest article de Vicenç Navarro  s'explica com Grècia i Espanya no es recuperaran de la crisis perquè als bancs no els hi interessa.

Què en penseu? quina sortida hi veieu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada