diumenge, 14 d’agost del 2011

Acta assemblea 10 agost de 2011

Sant Antoni de Vilamajor
Hora: 20:00 aproximadament


Temes a parlar:

1. Cooperativa de consum

2. Rectificació pujada

3. Difusió mitjans

4. Comunicat resposta Ajuntament

5. Campanya festa major

6. Nova informació

7. Assemblea Baix Montseny

8. Cinema dignitat

9. Borsa intercanvi

1. Cooperativa de consum

Ens passen la tarja de La Païsa, on venen carn, llet, formatge, iogurts, gelats. Es proposa fer un canvi del dia de recollida de la comanda, canviar de dimecres a dijous. És a dir, ara es pagarà i es farà la comanda els dimecres a l'assemblea i els dijous es va a buscar. Deixem el canvia de dia per després de la Festa Major.

2. Rectificació pujada. Recollida signatures

Ja tenim recollides força signatures. Es queda per divendres anar a revisar botiga per botiga com està la cosa. Es proposa portar els fulls de signatures el dia del pregó i dimecres que ve es fa el recompte del nombre de signatures que portem i ho posem al Blog.

Es pregunta que ha passat amb certs fulls de signatures que han desaparegut, però no tenim constància del fet.

3. Difusió mitjans

Tots estem d’acord en què la notícia de "el nou9" és molt objectiva. Ens preguntem si cal anar informant als mitjans del dia a dia. Estem d’acord en mantenir al dia als mitjans sobre la quantitat de signatures que portem i que vegin que no estem quiets.

També s’aprova informar al Síndic de Greuges sobre tot el que ha passat, afegint la informació nova referent als pressupostos i als sous.

4. Comunicat resposta Ajuntament

S’informa que radio Vilamajor s’ha ofert per deixar-nos un espai on poder explicar el que anem fent i poder donar una resposta o una opinió referent a la carta de l’Ajuntament. S’opina que estaria molt bé fer-ne ús.

S’opina que la resposta a la carta de l’ajuntament pot fer-se per mitjà del facebook, twitter, Blog i ràdio, i no fa falta fer-ho porta a porta com han fet ells.

Comentem que el comunicat de resposta ens sembla correcte. Es fan diferents comentaris al respecte i es pregunta si els regidors cobren 14 pagues. Es respon que no i un company ens informa que cobren pagues extres prorratejades.

S’aprofita el moment per informar de què és el fet de cobrar indemnitzacions per lucre cessant. Significa que els regidors cobren en funció de les hores que deixen de treballar. S’opina que aquest fet s’hauria d’incloure al comunicat i portar-ho al Síndic de Greujes. Comentem que no és just cobrar fora d’hores per lucre cessant, igual que tampoc és just que les persones jubilades cobrin per lucre cessant.

5. Campanya festa major

Es decideix canviar una mica els actes a portar a terme en el pregó. S’opina que s’informarà als companys que no han vingut a l’assemblea durant l’assemblea del dimecres que ve dels actes que s’hi portaran a terme. Si algú vol informació podem donar-la per mails personals.

El dilluns a la tarda quedem tots al Parc Freixeneda. L’hora l’hem d’acordar per mail.

Després de la festa major hem de recuperar forces pel ple del setembre.

S’opina de fer un esdeveniment al facebook que sigui “Dóna l’esquena a l’equip de govern” citar la gent a l’hora del pregó.

6. Nova informació

Un company ens dóna informació sobre pressupostos municipals del 2010 i 2011. Ens fa adonar de les diferencies entre les partides referents a impostos (han augmentat 8,47%) i els ingressos han reduït un 6%. Es veuen coses curioses en els pressupostos i el company ens en fa adonar. Ens comenta que tota aquesta informació ens la passarà per mail, per poder-la penjar al Blog, facebook.

Informa que aquest any s’ha cobert una plaça vacant al 2010 i que les despeses financeres han passat de 7000€ a 30.000€ aquest any.

7. Assemblea Baix Montseny. S’informarà a la propera assemblea.

8. Cinema dignitat.

Ja s’ha parlat amb els Vilamajoves i no veuen cap problema per fer la instància per demanar el material a l’Ajuntament.

9. Borsa intercanvi

S’informa al company nou de com funciona la borsa. Properament es farà difusió, es penjaran cartells DN3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada