dijous, 22 de novembre del 2012

L'equip de govern de Sant Pere de Vilamajor apuja la recollida d'escombraries, per eixugar el deute municipal, però mantenen la seva pujada de sous

El passat 13 de novembre l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va celebrar un Ple extraordinari amb caràcter d'urgència per la modificació del pressupost del 2012.

Al ple va constar de 3 punts:

1.-Reconeixement de la urgència de la sessió:

L'alcalde demana disculpes i explica la immensa feina que te i fa i que l'obliga  a convocar Plens Urgents i repartir part de la documentació en el mateix Ple sense donar temps a l'oposició per revisar les propostes o fer cap aportació al respecte i per això demana el reconeixement de la "urgència"

S'aprova pels vots del Govern (CIU-ERC-REAGRUPAMENT- PSC) i els vots en contra de l’Oposició (ISP-ICV-GISP)

2.-Aprovació inicial de l'expedient de modificació d'ordenances fiscals per l'exercici 2013:

L'alcalde demana disculpes i explica la immensa feina que te i que fa i per això demana el reconeixement de la proposta de pujar impostos, entre altres les escombraries i  demana al poble (dirigint-se al públic) tenir més cura de la recollida selectiva per poder estalviar diners i millorar el retorn del canon. De nou la cançoneta de CiU responsabilitzant a la gent del carrer de les desgracies que CiU els ocasiona.

L’oposició denuncia  que la documentació els ha arribat el mateix dia de la convocatòria, per tant sense possibilitat de consultar al poble i molt menys d'aportar criteris dels veïns i veïnes que podrien millorar o ajustar millor els impostos.

Amb el “no toca” de l'alcalde s'aprova  pels vots del Govern (CIU-ERC-REAG- PSC) i els vots en contra de l’Oposició (ISP-ICV-GISP)



3.-Aprovació inicial de l'expedient 1/2012 de modificació de crèdits al pressupost de 2012:

L'alcalde demana disculpe,s explica la immensa feina que te i que fa i per això demana el reconeixement de la proposta de modificació de crèdits dels pressupostos del 2012, en especial com a conseqüència de la mala gestió de l’anterior consistori (CIU?). 

Explica que les retallades de sou del personal aniran a eixugar part d'aquest deute, i demana que malgrat el poc temps que ha donat  a l'oposició que no s’ho prenguin a broma i que podien fer un esforç aprovant la proposta.

L’Oposició(GISP i ISP-ICV) denuncia que no es pren a broma la seva feina, si no que es queixa de no tenir la possibilitat de poder-la fer, per la mala informació, transparència i falta de documentació de la gestió del Govern. Al mateix temps reclama la convocatòria pendent de quasi fa un any de la Comissió d’Hisenda aprovada en el Ple per millorar la transparència i l’efectivitat de les despeses públiques.

S'aprova   per els vots del Govern (CIU-ERC-REAG-PSC) i els vots en contra de l’Oposició (GISP-ISP-ICV).

Total, ens apujen els impostos i retallen el sou dels funcionaris, però ves per on no els seus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada