divendres, 16 de novembre del 2012

Cafè amb llet a les xerrades indignades del Baix Montseny [video]

La biblioteca de Cardedeu es va quedar petita per donar cabuda a les més de 100 persones que van vindre a l'ultima xerrada indignada organitzada per Àgora Vilamajor entre d'altres col.lectius indignats del Baix Montseny. Les més de 100 persones que van vindre el passat dimarts 13 de novembre per veure en viu i en directe a la Marta Sibina i l’Albano Dante, editors de la revista CafèAmbLlet, es van quedar sense caidres i van tindre que escoltar desde el passadís.


Vam aprendre coses interessantíssimes, com en gairebé totes les xerrades que portem realitzant, però aquesta concretament, com que eren periodistes els nostres convidats, ens va proporcionar aquesta sensació de rabiosa actualitat.







Ens assabentem, per exemple, que el número 4 de CiU per Girona és Xavier Crespo, responsable de la desaparició de 2,4 milions d'euros de la sanitat catalana. Esperem que els geronins s'anadonin i no votin a CiU prou com perquè aquest lladre entri al parlament.


Ens assabentem també que aquest personatge serà el responsable de les negociacions de l'ERO que acompanyarà la privatització de l'hospital clínic que pretén fer CiU un cop pasin les eleccions, en cas de guanyar.



Això i moltes coses més que ens ajuden a entendre millor  l'expoli que patim per sistema. Així com l'entramat que permet que els lladres mai paguin pel que ens han fet, a no ser que canviem el sistema arran, es clar. Aquí us deixem el video de la xerrada pels que no vau poder assistir i us convidem a vindre a la seguent xerrada indignada del Baix Montseny, dimecres vinent dia 21-N,  amb l'estrena del documental "la salut, el negoci de la vida" . Aquest documental, que explica el model basat en el darwinisme social que estan implantant a Catalunya i que no veureu mai per TV3, us posarà la pell de gallina.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada