dimecres, 22 de febrer del 2012

La comparsa indignada guanyadora del primer premi al Carnestoltes de LLinars

Amb el títol “això se’n va a la merda”, la comparsa indignada ha guanyat el primer premi (categoria grup) a la rua de Carnestoltes de Llinars! Feliçitats a totxs!



Un banquer (el lladregot, l'usurpador), un polícia antidisturbis (l'opressor, el violent, l'arma del polític), treballadorxs (la dignitat del poble, la vida, les persones), un “perro-flauta” (l’alegria de la comparsa, la dignitat canina) i persones a punt de ser desallotjades de les seves cases (víctimes del canibalisme del sistema capitalista i patriarcal) han estat les integrants de la comparsa indignada que ha participat a la rua de Llinars del Vallès.

El banquer, que volia quedar-se amb els carrers, escales i ponts del poble, així com privatitzar el pavelló municipal i endur-se els estalvis dels i les jubilades, retirar les pensions, tallar l’aigua i comprar els hospitals, robar els diners de les comptes de la gent dels carrers, etc. Va marxar escuat! Empastifat fins a les celles dels pastíssos d’escuma d’afeitar que nenes i nens, grans i joves, varen llençar-li en motiu de profund rebuig. Fins i tot la policia, que es feia dir “força de pau”, va quedar saturada de feina! Ni porres, ni bales de goma, ni cops frenaren la voluntat del poble per a viure amb dignitat!
El banquer volia endur-se'n els diners dels veïns i veïnes del poble, però aquests es defensaven amb pastissos de nata.

L'oset està indignat perquè veu com el banc es vol quedar amb casa seva.

Els veïns estan espantats perquè el banquer vol quedarse amb la seva casa.
Les forçes de l'ordre defensaven al banquer dels atacs amb pastissos de les veïnes del poble.


Podeu veure un resum de les imatges del Carnestoltes de LLinars al web de Llinars TV.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada