dimarts, 3 de gener del 2012

Acta Àgora Vilamajor del 28 de desembre

1. Auto-organització: exposició de les tasques realitzades durant la setmana.
2. Muntar xerrada de Miren Etxezarreta
3. Coordinació del cicle de xerrades amb les assemblees d'indignats del Baix Montseny
4.  Logos per les xerrades conjuntes dels indignats del Baix Montseny i Cardedeu

1. Exposició de les tasques realitzades a la setmana per les veïnes responsables.
Xerrada de Miren Etxezarreta: exposició de la resposta de l’Ajuntament a l’Associació Vilanimal i als veïns que han anat a l’ajuntament de Sant Antoni, que han contactat a Sant Pere i amb les diverses entitats que fan servir La Sala.
L'Ajuntament ha respòs a l'Associació Vilanimal, després que s'han enviat diverses instàncies per demanar un espai per la xerrada de Miren Etxezarreta, la veïna que s'ha comunicat amb l'associació transment la seva resposta: de l'Ajuntament han trucat dient que la sala polivalent del carrer França no està disponibles per les dates sol·licitades, que a La Sala hi ha un grup d'assaig i que l'equip de so està ocupat per una altra entitat. El regidor de cultura de l'ajuntament, també ha demanat que la presidenta de l'Associació Vilanimal es reuneixi amb ell el divendres 30 de desembre al matí.
El regidor a l'oposició de PUSA comunica a l'Àgora que ha anat a l'Ajuntament a esbrinar què ha passat amb les instàncies presentades per sol·licitar un espai, el que ha sabut és que les instàncies presentades pels veïns a través de Vilanimal no són vàlides, ja que han d'anar signades per membres estatutaris de l'entitat.
El regidor a l'oposició de SI també ha deixat una instància per demanar el Patronat i la sala polivalent del carrer França, no ha rebut resposta.
2 veïnes han anat a parlar amb membres dels grups de teatre del poble que assajen a la sala, per intentar que cedeixin la Sala durant les hores de la xerrada, la resposta d'aquests és que prefereixen
no col·laborar.
Una veïna ha trucat al Cente d'Art la Rectoria de Sant Pere, per sol·licitar una sala per la xerrada, però li han comentat que la persona encarregada està de vacances i que per demanar un espai de la Rectoria cal portar abans una instància a l'Ajuntament de Sant Pere.
Coordinació del cicle de xerrades amb les assemblees d’indignats del Baix Montseny: preparació de la reunió del dia 30 de desembre a Llinars.
Difusió de les mocions aprobades i rebutjades al ple municipal anterior: diversos veïns han distribuit pel poble cartells amb el resum del ple anterior.
Posar-se en contacte amb la gent que ha donat el seu contacte per a aportar coses a la borsa: s'ha convidat a la llista de correu de l'Àgora a les persones que van apuntar-se a la parada de la borsa d'intercanvi. Falta contactar a les persones que van deixar objectes a la borsa o se'n van endur i que van comentar que tenien objectes per donar a la borsa.

2. Muntar xerrada de Miren Etxezarreta  
Una veïna s'encarrega de portar una nova instància en nom de la secretària de Vilanimal per tal de demanar el Patronat i les Escoles velles  i també un projector i equip de so. També portarà una instància a l'Ajuntament de Sant Pere per tal de sol·licitar una sala a la Rectoria o algun altre espai, equip de so i projector.
La mateixa veïna es reunirà el proper divendres 30 de novembre amb la secretària de Vilanimal i el regidor de cultura per tal de veure quins espais del poble estan lliures.
 
3. Coordinació del cicle de xerrades amb les assemblees d'indignats del Baix Montseny
2 veïns assistiran a la reunió del divendres 30 de desembre al local del MALL on es tractarà l'organització de la xerrada de Miren Etxezarreta a Sant Antoni i s'informarà de les següents xerrades programades.

4. Logos per a les xerradas conjuntes dels indignats de baix montseny i cardedeu.
Queda pendent decidir quin és el logo preferit. Es decideix no fer servir els logos que incorporen el logo dels indignats de Llinars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada