dijous, 8 de desembre del 2011

Acta Àgora de Vilamajor del 7 de desembre

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.
2. Borsa d'intercanvi : Parada de la borsa d'intercanvi, dibuixos d'educació en valors i tallers de democràcia directa.
3. Resposta al Sr. Lera.
 

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.
  • Reservar la Sala per a la xarrada de Miren Etxezarreta. La veïna que s'encarregava de fer els tràmits no ha pogut la setmana passada i ho farà aquesta. S'ha pensat el dijous 12 o 19 de gener a les 20:00 hores si la Sala està disponible i si a la Miren Etxezarreta  li va bé. 
  • Programa a radio Vilamajor. La veïna responsable quedarà amb el noi de la radio aquesta setmana. Pendents el programa d'Arcadi i del ple municipal. El full d'excel està obert per proposar cançons, audios, contes i noms pel programa.
  • Reunió de divendres passat amb entitats de les rodalies (Llinars, Cardedeu, Sant Celoni):  dates i tallers confirmats:

- Gener: Vilamajor (data per confirmar, Miren Etxezarreta) i Granollers 14 gener, Arcadi Oliveres (relacions nord-sud).

- Febrer: Cardedeu (Subirats) i 14 febrer Llinars (Turiel).

           Per confirmar:

- Març: Llinars, Vicenç Navarro, taller Cardedeu sobre consum local.

- Abril: Cardedeu, taller sobre objecció fiscal a la despesa militar i xerrada sobre Triodos Bank o COOP57.

- Maig: taller a Cardedeu sobre banca ètica. Llinars, taller sobre mitjans de comunicació i sobre serveis socials.

- Juny: Cardedeu, Enric Duran.

Van proposar formar un grup que coordini les diferents assemblees per decidir coses en comuns. Volen buscar un nom pel conjunt d’Assemblees d’indignants, més Stop Karting, Mall... més 14 entitats.

També volen fer un logotip conjunt i ens han demanat que fem un prototip. Uns companys estan fent un esbós que properament ensenyaran.


Projectes en curs per a participar: Accedir


2. Borsa d'intercanvi : Parada de la borsa d'intercanvi, dibuixos d'educació en valors i tallers de democràcia directa.

La possibilitat de fer el taller amb un canvi de tema. Mesures a pendre al poble per a fer el millor ús possible de les coses, donat la quantitat d’objectes que tenim a casa i que no fem servir i que altres nens i grans farien servir. Què podem fer per ajudar a les persones que no tenen diners i per tant no poden comprar roba, regals, mobles, teles, llits? Quines solucions podrem trobar entre tots?.
5 veïnes s'encarregaràn de dinamitzar el taller. 


S’han demanat 6 metres de taula (4 taules de 1’5m). Aquestes s’adornen amb motius nadalencs. Per al chill out s’ha demanat un espai d’aproximadament 2x2m. El taller tindrà una durada d’aproximadament 1h. El proper divendres una veïna es reuneix amb la tècnica de cultura de l’Ajuntament de Sant Pere, se li demanarà que l’Ajuntament ens proporcioni el material per realitzar l’acció de pintar conjuntament la pancarta de l’Àgora: llençol i pintures. Se li explicarà millor el funcionament del taller de petits i grans demòcrates, es passarà la informació i el cartell del taller per tal que se’n faci difusió a les escoles i al poble. 
Els veïns es fan responsables de portar el seguent material per a muntar la parada




3. Resposta al sr. Lera:  

Es decideix que es millor que ens expliqui totes les seves inquietuts a l'Àgora un dimecres, que muntar una reunió a part. Redactem conjuntament el mail de resposta. Es proposa un petit esbós que s’acabarà de retocar entre tots i s’enviarà el més aviat possible.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada