dijous, 10 de novembre del 2011

Àgora Vilamajor al Mercat del Trasto!


Àgora Vilamajor us convida a participar en la seva parada d'intercanvi al Mercat del Trasto de Sant Antoni de Vilamajor el proper diumenge 13 de novembre.

El valor de les coses està en l’ús que en fem i no en posseïr-les, tothom té a casa objectes que no utilitza i que d’altres persones podrien fer-ne ús, per això Àgora Vilamajor ha confeccionat una borsa d’intercanvi online oberta a tothom on persones del poble han anat inscribint coses que tenen a casa i que no fan servir per compartir-les amb els demés.
Per ampliar i posar a disposició de tothom els objectes d’aquesta borsa, es muntarà una parada al Mercat del Trasto organitzat per Vilamajoves, on qui vulgui podrà compartir amb els demés allò que no necessita i quedar-se amb allò que li faci falta. A partir de les 10h. del matí fins a les 14h podeu acostar-vos a la parada de l’Àgora a deixar allò que ja no utilitzeu, emportar-vos allò que us agradi més, xafardejar, passejar,… i també esmorzar a la botifarrada que ofereix Vilamajoves a preus populars.
Correu la veu! agafeu els trastos que ja no utilitzeu, acosteu-vos als Porxos de Can Sauleda i gaudiu de l’experiència: compartir és bo.
Podeu fer arribar durant aquesta setmana els objectes que voldreu compartir, truqueu al 637216723 (Mar), si cal es pot passar a recollir el material a domicili el dia anterior. En el link següent podeu consultar la borsa i apuntar els objectes que voleu compartir



Compartiu el que tingueu, animeu al vostres veïns a compartir. Truqueu al 637216723 per pasar-ho a buscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada