dimecres, 9 de novembre del 2011

Acta Àgora Vilamajor del 09 de nov del 2011

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.
2. Borsa d'intercanvi : Borsa d'intercanvi al mercat del trasto que munta Vilamajoves.
3. Eleccions Generals 20N : Es farà una campanya pro-democracia per a  les eleccions generals del 20N.
4.Calendari d'activitats: El 24N convoquem manifestació al ple i Xerrada d'Arcadi Oliveres

1. Auto-organització : Informe dels temes treballats aquesta setmana.

  • Signatures demanant la rectificació de sous: El veí responsable ha portat el document exposo i demano acabat, s'han afegit unes petites rectificaciones i abans de divendres s'entregaran les 501 signatures demanant una rectificació de la pujada de sous a l'ajuntament.
  • Repartir les preguntes a fer a l'equip de govern al pròxim ple: La veïna responsable les farà arribar als partits de l'oposició aquesta setmana.
  • Convidar a les entitats socials del poble a participar a la xerrada d'Arcadi Oliveres: Volen participar, de moment, Vilanimal, Ràdio Vilamajor també col.laborarà a nivell informatiu, encara que no participarà com a entitat. Es grabarà una falca de ràdio per difondre la Xerrada del dia 24N, i s'intentarà grabar la xerrada per retransmetre-la per la radio i fer-li una entrevista. Unes veïnes se n'encarreguen.
Projectes en curs per a participar: Accedir


2. Borsa d'intercanvi : Borsa d'intercanvi al mercat del trasto que munta Vilamajoves.

Es convidarà tothom a portar objectes de casa que no necessiti o utilitzi perquè siguin aprofitats per d'altres veïns o veïnes, i a venir el diumenge a veure si troba alguna cosa que necessita. Tots els veïns i veïnes es fan resposponsables.
 
3. Eleccions Generals 20N : Es farà una campanya pro-democracia per a  les eleccions generals del 20N.

Es farà una campanya pro-democracia informant als veïns i veïnes del frau que suposen aquestes eleccions i del  que signifiquen cadascuna de les opcions que s'els ofereixen. Es farà divulgació tant per internet com pel poble.

4.Calendari d'activitats: El 24N convoquem manifestació al ple i Xerrada d'Arcadi Oliveres

 El mateix dia 24N es convoca per a una nova manifestació al ple, entrega de signatura, demanda de explicacions de la pujada de sous i exigencia d'una rectificació. I també es convoca per a la xerrada de l'Arcadi Olliveres a Llinars. La manifestació al ple serà a les 20:00, s'assistirà al ple a les 20:30, i es marxarà cap a llinars a les 21:30 per assistir a la xarrada a les 22:00. Si no s'ha acabat el ple a les 21:30, uns veïns es quedaran fins al final per gravar el torn de precs i preguntes on es preguntarà a la sra. Berdala perque s'han pujat els sous si no hi ha diners, i quina es la seva resposta als més de 500 veïns que demanan una rectificació a la pujada de sous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada