dimarts, 4 de setembre del 2012

Segón cinema a la fresca amb animals de Sant Antoni de Vilamajor


Torna el cinema amb animals de Sant Antoni de Vilamajor en una segona edició!

En uns moment de crisis com l'actual, on per a molts les coses no pinten gaire bé, és important no culpar dels nostres mals a altres pobles del món, tal com pretenen justament els responsables d'aquestos mals.

Per això, el proper divendres 7 de setembre a les 22h. celebrem la segona edició del cinema a la fresca amb animals de Sant Antoni de Vilamajor amb el tema "Pau entre els pobles"al Porxo de Can Sauleda.

Us convidem a tots i a totes a venir al Porxo de Can Sauleda amb una espelma, com a símbol de la pau entre els pobles de la terra i en companyia de les vostres mascotes.

Que no hi falti nungú! Difongueu entre els vostres amics, veïnes, família... perquè no s'ho perdin, l'esforç valdrà la pena!

Es projectaran els curts: Konflikt (Garry Bardin, antiga URSS, 1983), Neighbours (Norman McLaren, Canadà, 1952)i La sociedad Empática (Jeremi Rifkin, EUA, 2010) que ens ajudaran a reflexionar si la pau entre els pobles és necessària i possible, i finalment la pel·lícula musical Hair (Milos Forman, EUA, 1979), sobre l'estiu de l'amor, els anys 60 i la crida a Vietnam.

Si no sabeu com arribar al porxo de Can Sauleda, en aquest mapa del Baix Montseny cap a la transició, trobareu l'emplaçament del cinema a la fresca amb animals:



Veure Baix Montseny cap a la transició, llocs d'interès en un mapa més gran



Com a la primera edició l'esdeveniment el munten l'Associació Vilanimal i Àgora Vilamajor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada