dissabte, 21 d’abril del 2012

Acta de l'Àgora de la dignitat del 18 d'abril de 2012


1. Exposició de tasques realitzades durant la setmana.
2. Debats alternatius del Baix Montseny
3. Participació de la borsa d'intercanvi de Vilamajor al Mercat del Trasto que organitza Vilamajoves el diumenge 29 d'abril

1. Exposició de tasques realitzades durant la setmana:
Moció presentada pel grup municipal SI al ple de l'Ajuntament sobre la irregularitat del cobrament de les retribucions per part dels regidors sense dedicació de l'equip de govern: El veí responsable de fer el seguiment sobre aquesta moció -que no es va aprobar al ple i què el grup municipal està estudiant amb el gabinet jurídic del partit- està preparant un post per al blog de l'Àgora on resumirà tota la informació disponible sobre aquest tema i que arribi als veïns i veïnes del poble la informació sobre aquesta possible irregularitat.

2. Debats alternatius del Baix Montseny: difusió de la propera xerrada sobre objecció fiscal que es celebrarà el proper dimecres 25 d'abril a les 20:00h. Al teatre esbarjo de Cardedeu.
En quant estigui disponible el cartell definitiu es farà una penjada a les botigues de Sant Antoni i als carrers del poble i urbanitzacions. També s'imprimiran octavetes per fer bustiada al poble i les ,urbanitzacions.

Donat que la xerrada sobre objecció fiscal coincideix amb el dia de l'assemblea setmanal de l'Àgora, es planteja quie l'assemble per al proper dimecres 25 d'abril quedarà cancel·lada.  La recollida de verdures també es modificarà d'hora, un cop consensuada amb els proveïdors d'aquesta setmana es notificarà l'horari extraordinari de recollida per la llista de correu de l'Àgora.

3. Participació de la borsa d'intercanvi de Vilamajor al Mercat del Trasto que organitza Vilamajoves el diumenge 29 d'abril
S'informa que des de Vilamajoves s'ha confirmat la participació de la borsa d'intercanvi i què es disposarà de 4 taules, tot i què se'ls plantejarà la possibilitat de disposar-ne de més. Cal confirmar amb Vilamjoves també l'horari del mercat.
4 assistents a l'assemblea confirmen la seva disponibilitat per atendre la parada i fer el muntatge i desmuntatge.
Una veïna es compromet a informar a les persones que han col.laborat en les parades anteriors per a què col·laboren, si poden en aquesta edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada