dijous, 7 de juliol del 2011

Acta assemblea 06 de juliol de 2011

Sant Antoni de Vilamajor
Hora d’inici 20:30 h aprox.

Cooperativa de consum

Es proposa iniciar la cooperativa a nivell local, s’han enviat diversos mails a diferents productors de la zona per veure els productes que disposen i els preus. Quan tinguem tot això s’obrirà un document per poder fer un llistat de compra comú (s’acabarà de parlar a futures assemblees)

Iniciem proba pilot de compra cooperativa de carn a: http://www.calmonegal.com/
Un cop veiem com funciona i el resultat de la mateixa anirem ampliant-lo

Ple de L’Ayuntament

S’ha quedat a las 20:20h a la plaça per assistir al ple de l’ajuntament. La participació es a nivell personal, totes les opinions que s’exposin son particulars i no representen a l’Àgora Vilamajor

Un cop finalitzat el ple, ens faran arribar un resum de les qüestions que s’han plantejat (s’hi ni ha) y les respostes per part de l’ajuntament. (Ho posarem al bloc en quant ho tinguem disponible)

Informació de comptes i del ROM (Reglament Orgànic Municipal)

Ja tenim els comptes públics els podeu veure a: http://www.flickr.com/photos/64909548@N03/5911976248/  (estem buscant la forma perquè l'ajuntament ens lliuri l'extracte de les partides que ens han facilitat)

Ja disposem del ROM i l’estem estudiant per veure com podem tenir pressupostos participatius al poble

Assemblees dels diumenges

Degut a la poca assistència a les assemblees del diumenge, queden anul·lades i només es faran els dimecres a les 20h.

Cinema social

S’ha parlat de demanar el projector als caminaires. Un cop tinguem el projector mirarem els tràmits amb l’ayuntament per poder dur a terme el cinema.

S’ha parlat de fer el cinema el mateix dia del cinema a la fresca, però ha quedat desestimat i decidirem el dia un cop tinguem el projector.

Encara no sabem exactament que s’exposarà al cinema, però serà de lliure exposició (sense drets d’autor privats, tipus SGAE) 

Comptes públics 2011 Sant Antoni de Vilamajor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada