dimarts, 28 de juny del 2011

Asamblea 26 de Junio // Assemblea 26 de Juny

Sant Antoni de Vilamajor
Hora d’inici 20:30 h aprox.


-           Organización del mercado de intercambio

Se acuerda iniciar la fase 0 lo antes posible, y que el miércoles llevaremos el flyer con la información para repartir entre nuestros vecinos, comercios, amigos, conocidos, etc... También lo colgaremos en la carpa

Se acuerda poner el teléfono de David y de Rodrigo en los flyers para la gente que no tenga internet se pueda apuntar al mercado de intercambio.


-       Reunión Inter-asambleas Baix Montseny

El próximo Sábado día 2 de Julio habrá una reunión de asambleas de la zona del valles, esta se realizará en Sant Celoni. De momento y si no hay ningún cambio irá Rodrigo, pero cualquier persona puede ir. La reunión se celebrará en: 18h Parc Rectoria Vella a Sant Celoni 


-      Carpa 

No sabemos que ha pasado con el interior de la carpa. El domingo apareció vacía por dentro con restos de haber sido quemado el contenido. Procedemos a arreglarlo y poner un poco de información. No se han podido colgar las ACTAS dado que no había donde ponerlas. (El próximo miércoles se colgarán si todo va bien)



-           Organización del banco de tiempo

Esta parte está temporalmente parada hasta que las que lo organizan nos informen del estado del proyecto



-          Se ha habilitado una encuesta en el blog: acampadavilamajor.blogspot.com para ver si continuamos las reuniones a las 20h o a las 20:30h. De momento no hay consenso.

Se continuará el debate en próximas asambleas


-           Ecoteca (Alfou)

Se comentó que en Alfou quieren desarrollar una Ecoteca, creemos que sería bueno coordinarlo con la cooperativa de compra que estamos desarrollando, se continuará hablando del tema en próximas reuniones con Susagna que lleva más este tema.

      -          Cine al aire libre 

Se propuso hablar con ¿¿els genganters?? ¿¿ o els caminarires ?? porque ellos hacen cine al aire libre creemos que disponen de proyector y pantalla.

/------------------------------------------------------------/

Organització del mercat d'intercanvi

S'acorda iniciar la fase 0 al més aviat possible, i que el dimecres portarem el *flyer amb la informació per repartir entre els nostres veïns, comerços, amics, coneguts, etc... També ho penjarem en la carpa

S'acorda posar el telèfon de David i de Rodrigo en els *flyers per a la gent que no tingui internet es pugui apuntar al mercat d'intercanvi.


- Reunió Inter-assemblees Baix Montseny

Dissabte que ve dia 2 de Julio hi haurà una reunió d'assemblees de la zona del valls, aquesta es realitzarà a Sant Celoni. De moment i si no hi ha cap canvi anirà Rodrigo, però qualsevol persona pot anar. La reunió se celebrarà en: 18h Parc Rectoria Vella a Sant Celoni 


- Carpa 

No sabem que ha passat amb l'interior de la carpa. El diumenge va aparèixer buida per dins amb restes d'haver estat cremat el contingut. Procedim a arreglar-ho i posar una mica d'informació. No s'han pogut penjar les ACTES atès que no hi havia on posar-les. (Dimecres que ve es penjaran si tot va ben)



- Organització del banc de temps


Aquesta part està temporalment parada fins que les que ho organitzen ens informin de l'estat del projecte



- S'ha habilitat una enquesta en el blog: acampadavilamajor.blogspot.com per veure si continuem les reunions a les 20h o a les 20:30h. De moment no hi ha consens.

Es continuarà el debat en properes assemblees


- Ecoteca (Alfou)

Es va comentar que a Alfou volen desenvolupar una Ecoteca, creiem que seria bé coordinar-ho amb la cooperativa de compra que estem desenvolupant, es continuarà parlant del tema en properes reunions amb Susagna que porta més aquest tema.

- Cinema a l'aire lliure 

Es va proposar parlar amb ¿¿els genganters?? o ¿¿els caminarires ?? perquè ells fan cinema a l'aire lliure creiem que disposen de projector i pantalla. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada