Instruccions per la compra conjunta a pagès i a ramader

Què és?

-fem possible una democratització dels canals de distribució-
La compra conjunta a pagès i a ramader és una iniciativa d'Àgora Vilamajor que vol promoure un consum d'aliments responsable, ja que la compra es fa directa al productor, sense intermediaris, coneixent l'orígen de cada producte i com ha estat produït.

Aquesta és una compra de proximitat que es fa a productors de la zona i només de productes de temporada, el que per una banda incentiva la produccció autòctona i per l'altra comporta un estalvi de transport i combustibles important. El fet que siguin productes de temporada significa que el consum que fem és molt baix en despesa energètica.

A més, els consumidors s'organitzen per a negociar amb el productor directament obtenint un preu just per al productor però també per els consumidors. Com a resultat aconseguim productes de temporada, ecològics, d'altíssima qualitat i a un molt bon preu, tant per a nosaltres com per al productor.

Tothom que vulgui pot participar en la compra conjunta, és molt senzill. Cada setmana organitzem una compra de verdures a un productor de la zona i una compra de carn un cop al mes.

Com funciona?

És ben senzill, només cal entrar a la fulla de comanda on-line, que està disponible a la portada del blog d'Àgora Vilamajor, a dalt a la dreta. Només cal que cliqueu al link que hi ha i entrareu directament a la graella actualitzada, que està disponible cada dimarts fins a les 20:00h del vespre.També s'avisarà que la comanda està disponible i s'enviarà el link del document per correu electrònic a través de la llista de correu d'Àgora Vilamajor.

Un cop hagueu clicat en el document, veureu a la part esquerra els productes disponibles i el preu, a les columnes de la dreta haureu d'apuntar el vostre nom a la part de dalt de tot i la quantitat que volgueu de cada producte a sota.


La recollida de la comanda es fa cada dimecres a les 20:00h. al parking de Can Sauleda, just abans de l'assemblea. Aquest és l'emplaçament:Mostra Recollida de la compra conjunta en un mapa més gran

Si voleu fer un consum més responsable d'aliments, estalviant energia i eliminant intermediaris especuladors, a més d'afavorir la producció local, apunteu-vos a la compra conjunta. Trobareu preus competitius, productes ecològics i de gran qualitat i participareu en un acte revolucionari en la manera de comprar.

Podeu introduir el vostre correu a sota per rebre el full de comanda per correu i participar a les activitats i projectes de l'Àgora des de casa vostra:


Grups de Google
Llista de correu de l'Àgora
Adreça electrònica:
Visita aquest grupUs hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada