divendres, 17 de febrer del 2012

Acta Àgora Vilamajor del 15 de febrer

1. Exposició de les tasques realitzades a la setmana per les veïnes responsables.
2. Difusió de les xerrades de Joan Subirats i Antonio Turiel.
3. Comparsa indignada a Llinars.
4. Moció en defensa del 0-3.
5. Iniciativa penal popular contra els responsables de les retallades en sanitat.
6. Propostes per treballar a l’Àgora

1. Exposició de les tasques realitzades a la setmana per les veïnes responsables.
Cartellada de les xerrades d’Antonio Turiel i Joan Subirats: els veïns responsables exposen les zones on s’ha fet cartellada: Sant Pere nucli i urbanitzacions (Can Ram, Can Vila, Vallserena). S’han imprès octavetes per fer també bustiada a Sant Antoni i les urbanitzacions.

2. Comparsa indignada
Els assistents consideren que donat que la comparsa es vol organitzar a Llinars, i com que el grup d’indignats de Cardedeu ha decidit no participar, Àgora Vilamajor no s’encarregarà d’organitzar-la, no obstant si els indignats de Llinars es proposem muntar-la s’hi adherirà.
S’informa també que a Palautordera, l’assemblea de joves lesbarzer organitza una carrossa reivindicativa en contra de les xerrades, i també està oberta a què s’apunti la gent.

3. Preparació de les xerrades d’Antonio Turiel i Joan Subirats
Es reparteixen els cartells a penjar pel centre i les botigues de Sant Antoni i també per les urbanitzacions, també s’entreguen les octavetes a repartir per les cases, per informar sobre les 2 xerrades.
Aprovat l’escrit per enviar als representants polítics locals per convidar-los a les xerrades, es decideix enviar-lo per email a cada regidor i alcaldessa de Sant Antoni i també als de Sant Pere de Vilamajor.
Els indignats de Cardedeu i Llinars han preparat la nota de premsa per enviar als mitjans de comunicació sobre les xerrades, està oberta a correccions i està previst que l’enviin aquest divendres.

4. Moció d’adhesió en defensa de les escoles bressol
Es decideix enviar el model de presentació de moció per al proper ple, d’adhesió al manifest per la defensa de les escoles bressol, que són de les primeres perjudicades de les retallades en educació i que els ajuntaments són qui les gestiona.
Una veïna s’encarrega d’enviar la informació i el model d’instància que ha preparat el col·lectiu precursos de la iniciativa per enviar als grups municipals.

5. Iniciativa penal popular contra els responsables de les retallades en sanitat
Es decideix que Àgora Vilamajor s’adhereix a aquesta iniciativa penal popular per denunciar als responsables de les retallades en Sanitat.
Un veí s’encarrega de recopilar la informació de la iniciativa Dempeus per la Salut pública i fer l’adhesió a aquesta denúncia.
Es mantindrà informada l’Àgora de les accions que es facin en aquest sentit, per adherir-nos també a futures manifestacions, etc.

6. Propostes per treballar a l’Àgora

- Separació de llistes de correu: donat el degoteig de mails que s’està produint darrerament, de persones que es volen donar de baixa del googlegroups d’Àgora Vilamajor, perquè no volen rebre tants mails, un veí proposa que es faci una llista de distribució de correu per aquelles persones que només volen rebre informació oficial de manera puntual, i mantenir el googlegroups actual com a eina de treball i d’informació per aquelles persones que vulguin participar activament a l’Àgora.
Es produeix un debat al voltant d’aquest tema, ja que es contradiu amb la horitzontalitat del moviment i la voluntat de treball col·lactiu.
Es decideix enviar a la llista de googlegroups un mail per informar a la gent de com es pot donar de baixa i que si volen rebre informació de manera puntual s’apuntin a una nova llista de correu, per la que només rebran informació de les activitats un cop organitzades.

- 15 de març: una veïna ha demanat ser punt de distribució de la publicació rebel·leu-vos, per l’autogestió. Ha demanat  500 còpies que es distribuiran als esdeveniments organitzats per l’Àgora i també es repartiran a les localitats veïnes per a què en facin distribució els diferents col·lectius i assemblees d’indignats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada