dijous, 21 de juliol del 2011

Acta assemblea 20 de juliol de 2011


Sant Antoni de Vilamajor
Hora: 20.30 aproximadament

Temes a parlar:

1.            Manifestació o concentració del proper 28 de juliol
2.            Recull de signatures
3.            Cooperativa de consum


1.            Manifestació o concentració del proper 28 de juliol


Debatem si és interessant o no fer la manifestació, coneixent la por de la gent del poble a donar la cara i posar-se en contra a l’Ajuntament. Els membres de l’Assemblea tenim por que la gent no respongui i no vinguin a la concentració. Caldria deixar ben clar de com enfocar el tema. Potser el millor seria eliminar la paraula Manifestació i motivar a la gent a venir al Ple amb la paraula Concentració o Protesta silenciosa.
Acabem acordant posar el lema: Vine a la Protesta pacífica contra la pujada del 50% del sou de l’Ajuntament.

L’objectiu és animar al màxim nombre possible de gent a venir a la concentració i quedar-se al Ple. Hem de fer la màxima difusió, animant a les assemblees dels pobles del costat (Llinars, Cardedeu, Cànoves...), Assemblea Bcn i fer-ne difusió als mitjans comunicatius (diaris, ràdios i televisions). Una altra possibilitat seria retransmetre amb un programa de mòbil la concentració i el ple en directe i penjar-lo al facebook o al blog d’Àgora Vilamajor.

Pensem que per poder informar i animar a la gent del poble hem de tornar a penjar cartells amb el nou pòster de la manifestació. Tornarem a fer unes tandes de penjar cartells, però aquesta vegada per zones. Hem decidit que al llarg del cap de setmana penjarem els pòsters pel poble i les urbanitzacions:

  •        Urbanitzacions: Marc i la seva mare i Mª Josep.
  •        Poble (sector més proper a Mercat i Sant Pere): David
  •        Poble (sector comercial): Fàtima i Flavio
  •        ......

2.            Recull de signatures

 
Hem de portar més fulls de signatures a les botigues, per assegurar que les botigueres les tenen a un lloc visible i animen a la gent a firmar. A més, s’han de recollir els fulls de signatures signats (per tal que no desapareguin) i posar-ne de nous. La Mª Josep es compromet a fer aquesta tasca i la Fàtima també l’ajudarà, ja que alguns comerços li han demanar personalment nous fulls de signatures.


3.            Cooperativa de consum


Ja s’ha fet la comanda de carn i s’ha recollit. Tot ha anat bé, tret d’un petit error amb la comanda de l’Antonio que no ha arribat. Ha estat la primera vegada, aquestes petites coses ja s’aniran solucionant!

S’ha decidit fer una comanda de verdures a Can Rafalet (Palau) abans del dimarts que ve. Es farà un full de googledocs que es tancarà el dimarts que ve i al mateix dia s’ha de posar en contacte amb Flavio i Fàtima per portar-lis els diners de la comanda, ja que el dimecres aniran a buscar-la i la repartiran a la mateixa assemblea als interessats (podem quedar com a màxim, el dimarts a les 20h a la plaça).

El David trucarà a Can Rafalet per confirmar els horaris de recollida i la possibilitat de fer la comanda per capses personalitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada