diumenge, 1 de maig del 2011

Documents de treball de l'àgora

Mesures contra els desnonaments i la pobresa que es presentaran al proper ple de Sant Antoni de Vilamajor

Afegeix les propostes que creguis necessàries i què s'haurien d'aplicar al poble
 
Inclou mesures que siguin viables, per exemple que ja s'estiguin duent a terme a d'altres municipis, indicant el municipi on s'aplica i si pot ser un link amb noticies a la premsa, informació municipal, o relacionada amb la proposta.

Complementa les propostes dels teus veïns i veïnes amb més informació (per exemple afegint ciutats, observacions o links a una proposta feta per un altre).


Campanya per la Renda Mínima Garantida al Paralament de Catalunya

Què és la renda mínima garantida i què podem fer per aconseguir-la.

Participa en la recollida de signatures per la ILP que presentarem al Parlament de Catalunya i fes divulgació del que és la renda mínima garantida.


Desobediència civil a Vilamajor

Difon i participa a les diverses campanyes de desobediència civil que promovem


Des d'Àgora Vilamajor participem i promovem múltiples iniciatives de desobediència civil, primer per convicció : Donat que no ens deixen participar a la presa de decisions, l'única alternativa que ens queda és no col.laborar. I segón per necessitat, si no volem arribar a un punt de "no retorn" tots ho hauriem de fer, sense excuses.


Propostes de participació ciutadana, presentades al ple de l'Ajuntament

Resum del ple on es van presentar les mesures per un poble democràtic i una gestió transparent.

Mesures per fer de Sant Antoni de Vilamajor un poble democràtic i transparent

Mira les propostes que es van presentar al ple de St. Antoni de Vilamajor fetes pels veïns i veïnes, i que van ser rebutjades, fes les teves propostes i seguim treballant per a què s'aprovin i s'implantin tant a St. Antoni com a St. Pere.


Campanya contra la privatització del cicle de l'aigua

Que és la privatització de l'aigua, com m'afecta i que puc fer per evitar-ho.

Informa't sobre l'estafa que implica la privatització de l'aigua. Difón i organitza't amb els teus veïns i veïnes per deixar de pagar l'aigua.

Llibres per la transformació social a la Biblioteca pública de Llinars del Vallès


Amb els llibres més votats hem realitzat una guia de lectura que està disponible a la biblioteca de Llinars per recomanar a la gent lectures per la transformació social. Llibres a l'abast de tothom que no ens podem perdre!Rectificació pujada de les retribucions de l'equip de govern de Sant Antoni i participació ciutadana als plens municipals.

Cartell de difusió ple extraordinari del mes de maig de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor on l'equip de govern va aprobar la regularització de les retribucions que fins llavors cobràven de manera il·legal.


Descarrega't el cartell i fes-ne difusió entre els teus veïns i veïnes, que tothom se n'assebenti d'aquest xanxullo!Borsa d'intercanvi

Aporta allò que no necessitis a la borsa d'intercanvi. 

Explica als teus veïns i veïnes l'importancia de l'usdefruit, de valorar les coses pel seu us i la importancia de garantir que tothom tingui el que necessita. Convida'ls a participar a la borsa d'intercanvi.
Ordre del dia de l'Àgora

Orde del dia de l'Àgora del proper dimecres a les 20h a la plaça del mercat de Sant Antoni.

Aporta nous punts a l'ordre del dia de la propera Àgora. Assabenta't dels punts aportats per altres veíns i veïnes i puntualitza el que creguis convenient.


Grups de Google
Participa a l'Àgora per correu
Adreça electrònica:
Visita aquest grup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada